• ДЕГРИЗО -  Концентриран алкален обезмаслител за кухнята и банятаДЕГРИЗО

   Концентриран алкален обезмаслител за кухнята и банята предназначен за отстраняване на устойчиви мазнини и замърсявания, загорели и натрупани мазинини, нагари от фурни, готварски печки, скари, фритюрници, различни водоустойчиви и алкалоустойчиви повърхности, кухненски шкафове, мивки, хладилници, подове, предмети от пластмаса, метал, порцелан, стъкло, тъкани.

Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

 

Активни вещества:

Нейоногенни ПАВ < 5%

Анионни ПАВ < 5%

Натриева основа:  < 1%

Разтворители, инхибитор на корозия, консерванти

 

   Дегризо е алкален обезмаслител. Благодарение на комбинираното действие на своите компоненти премахва упорити замърсявания без остатък. Препаратът ефективно и основно премахва устойчиви мазнини и силни замърсявания.

   Начин на употреба

   В зависимост от степентта и вида на замърсяването препаратът може да се използва в концентриран вид или под формата на воден разтвор в съотношение (Дегризо:Вода) до 1:5.

   При особено силно замърсяване, използвайте концентрат на препарата. Няма изисквания по отношение на твърдостта на водата за приготвяне на работен разтвор.

1. За почистване и обезмаслаяване на повърхности

   Напръскайте третираните повърхности или нанесете препарат с помощта на кърпа и оставете препарата да действа известно време. След изтичане на времето за действие избършете повърхността с кърпа или мокра гъба. След това изплакнете обилно с вода при възможност топла.

2. За почистване и обезмасляване на съдове и аксесоари

   В подходящ съд с препарата накиснете предметите в продължение на 20 - 30 min. При наличието на замърсявания разтъркайте хубаво с подходяща четка и изплакнете с вода, при възможност топла.

3. При почистване на подове

   Пригответе работен разтвор от 100 ml препарат Дегризо в 4 l вода.

Внимание:

Не използвайте върху алуминий и други меки метали

Не използвайте върху боядисани или лакирани повърхности

Предпазни мерки

   Да се пази далеч от достъп на деца. При контакт с очите те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. След контакт с кожата тя веднага да се измие обилно с вода. При поглъщане на Дегризо да не се предизвиква повръщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

Условия на съхранение

   В добре затворена оригинална опаковка в сухи и проветриви помещения, защитени от пряка слънчева светлина, при температури от 0 до 45º С.

   Опаковка:

   Туби: 3 l, флакони 750 ml

   Срок на годност

   2 години

zhivas ИЛБ 
zhivas Листовка 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

ДЕГРИЗО - Концентриран алкален обезмаслител за кухнята и банята

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Дезинфектант за повърхности 10-23
  • Наличност: В наличност
  • 5.90лв


Опции


Етикети: почистване, обезмасляване, алкален обезмаслител, мазнини, замърсяване