• НИПАСЕПТ - концентриран препарат за почистване и дезинфекцияНИПАСЕПТ

   Концентриран препарат предназначен за почистване и дезинфекция на големи и малки водоустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение и транспортни средства, помещения за отглеждане на животни и ветеринарната практика с бактерицидно, микобактерицидно и фунгицидно действие.


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Активни вещества:

- Бензалкониев хлорид 10g /100g

- Етилендиоксидиметанол 10g /100g

   Нипасепт представлява смес от четвъртични амониеви съединия, алдехид и нейоногенни повърхностно активни вещества, която притежава широк спектър на гермицидно действие. Препаратът не съдържа формалдехид и активните му съставки са биоразградими.

   Нипасепт е лесен за употреба и е високоефективен при ниски концентрации. Притежава нисък алергичен потенциал и след употреба оставя приятен аромат на зелена ябълка. Съчетава почистващ и дезинфекционен ефект и не уврежда обработваните повърхности. След прилагането му не е необходимо последващо измиване с вода, освен в случаите, когато третираните повърхности влизат в контакт с храни. След приготвяне, работните разтвори са годни за употреба до 14 дни.

zhivas ИЛБ 
zhivas Листовка 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

НИПАСЕПТ - концентриран препарат за почистване и дезинфекция

  • Производител: Живас - България
  • Модел: дезинфектант за повърхности 1018
  • Наличност: В наличност
  • 12.78лв


Опции


Етикети: дезинфекция, дезинфектант, препарат за дезинфекция, повърхности, предмети