• ЖИВАСЕПТ Рапид за бърза дезинфекцияЖИВАСЕПТ Рапид за бърза дезинфекция на повърхности  Готов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишлеността. Притежава бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително туберкулоцидно), вирусоцидно (HBV/HIV/HCV, Rota viruses) и фунгицидно действие.


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Активни вещества:

- Пропан-1-ол 45 g /100 g

- Пропан-1-ол 30 g /100 g

 

   Живасепт рапид е готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.

   Аерозолната форма на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности.

   Третираните с Живасепт рапид повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

ЖИВАСЕПТ Рапид за бърза дезинфекция

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Дезинфектант за повърхности 10-14
  • Наличност: В наличност
  • 20.16лв


Опции


Етикети: дезинфекция, дезинфектант, повърхности