• ЖИВАСЕПТ Гел за дезинфекция на ръцеЖИВАСЕПТ Гел за дезинфекция на ръце без измиване

   Готов за употреба гелообразен дезинфектант на базата на етилов алкохол за дезинфекция на ръце с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV, рота, AH1N1, капсулирани вируси) и фунгицидно  действие.


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Активни вещества в Живасепт гел за дезинфекция на ръце:

- Етилов алкохол 66g/100g

Други съставки: Омекотители за кожа, гелообразуващи вещества, парфюмна композиция и оцветител


Предимства на препарата:

    Активните съставки на препарата Живасепт гел за дезинфекция на ръце са биоразградими.   

   Живасепт гел за дезинфекция на ръце е приятно ароматизиран, омекотява и освежава кожата и не предизвиква сенсибилизация дори след многократна употреба. Изключително подходящ за ежедневна употреба както от медицински персонал за хигиенна и хирургична дезинфекиця, така и от възрастни и деца за хигиенна дезинфекция на ръцете при пътуване, след ползване на обществен транспорт, тоалетна, след игра, в училище.

  Живасепт гел за дезинфекция на ръце може да се използва в хотели, офиси, ресторанти, лечебни заведения, ветеринарни клиники, животновъдни ферми, предприятия за производство на храни, училища, детски градини, домове за стари хора и всякакви други обекти с обществено предназначение.

   Този дезинфектант за ръце е подходящ и за ежедневна употреба у дома и особено навън, защото не е необходимо последващо измиване, както при пяната за дезинфекция на ръце. Използването му по време на грипния сезон, по време на други епидемии или при контакти със заразно болни лица и животни е просто задължителна,  за да предотвратите или поне намалите в огромна степен риска от заразяване.

     

zhivas ИЛБ 
zhivas Листовка 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

ЖИВАСЕПТ Гел за дезинфекция на ръце

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Дезинфекция на ръце и кожа 30-02
  • Наличност: В наличност
  • 8.70лв


Опции


Етикети: дезинфекция, ръце, кожа