• Секусепт Актив за почистване и дезинфекция на инструменти и апаратура


Уважаеми клиенти, продуктите на ECOLAB се доставят в тридневен срок, след предварително заплащане с банков превод по проформа-фактура.

 Sekusept Aktiv 

Разфасовки кофа от 6кг. и кашон с 4 кофи х 1,5кг.

Sekusept Aktiv – най-доброто комплексно решение за ефективно почистване и дезинфекция на инструменти, анестезиологична екипировка, повърхности на медицинска апаратура. Средство на избор за почистване и дезинфекция на ендоскопи (вкл. флексибелни). Секусепт Актив притежава и спороцидни свойства. Новосъздадената съвременна формула не съдържа алдехиди и съчетава отличната съвместимост с материалите и дълготрайното запазване на качествата на инструментариума, благодарение на вложените инхибитори на корозията.

Поръчай сега!  

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

Спектър на действие: Срещу бактерии (вкл. Tbc), гъбички, вируси: HBV, HCV, HIV, Adeno, Rota, Polio, спори.

АДВ: Натриев перкарбонат (50,0%), Тетраацетилендиамин (25,0%), Пероцетна киселина – източник на активен О2 (образува се in situ).

Област на приложение:

Начин на употреба:

Секусепт Актив е предназначен за мануално почистване и дезинфекция на инструменти от метал, гума, стъкло, пластмаса, на лабораторна стъклария, повърхности на мед. апаратура (вкл. кувьози). Подходящ и за използване в ултразвукови вани. Препарат на избор за дезинфекция на гъвкави и твърди ендоскопи. За извършване на студена стерилизация на термолабилни материали. Налице са и тест лентички за проверка годността на работния разтвор.

Секусепт Актив се разтваря с вода (до 20оС), като първо се налива водата и после се добавя праха. Разбърква се и се изчаква около 15мин. (Пероцетната к-на се образува in situ). Веднага след употреба, инструментите се потапят в разтвора на Sekusept Aktiv. Задължително те трябва да бъдат потопени изцяло. След препоръчаното експозиционно време за съответната концентрация, се изваждат и се изплакват обилно с вода (стерилна вода при извършване на студена стерилизация). Следва механично почистване (в повечето случаи не е необходимо), подсушаване, сортиране и термична стерилизация (окончателна дезинфекция, респ. студена стерилизация за термолабилни материали). Работния разтвор се сменя ежедневно, като през това време се използва многократно.

Повърхностите на медицинската апаратура се третират чрез забърсване.


ИЛБ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Секусепт Актив за почистване и дезинфекция на инструменти и апаратура

  • Производител: ECOLAB - Europe
  • Модел: Дезинфекция на инструменти 20-44
  • Наличност: В наличност
  • 99.00лв


  • 4 или повече 86.00лв

Подобни продукти

Оксисепт. Гранулиран концентрат за дезинфекция на инструменти.

Оксисепт. Гранулиран концентрат за дезинфекция на инструменти.

ОКСИСЕПТ  гранулиран концентрат за дезинфекция на медицински инструменти   Прило..

25.56лв

Етикети: инструменти, студена стерилизация, повърхности, без алдехиди, еколаб, ecolab, спороциден, спорициден, спори