• Скинман Софт Протект - препарат за дезинфекция на ръце


Уважаеми клиенти, продуктите на ECOLAB се доставят в тридневен срок, след предварително заплащане с банков превод по проформа-фактура.

Skinman Soft Protect   - 24х500мл.

   Скинман Софт Протект е средство за дезинфекция на ръце с пълен вирусоциден спектър. Изключително щадящ за кожата: съдържа Витамин Е (предпазва клетките от формиране на свободни радикали), Глицерин (овлажнява кожата) и Пантенол (омекотява и регенерира кожата), което го прави освен сигурен, но също така и подходящ за честа употреба в практиката. Кратко експозиционно време: 20 сек. хигиенна дезинфекция, 90 сек. – хирургична дезинфекция на ръце. 

Поръчай сега!  

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

 

Спектър на действие на Скинман Софт Протект:

   Срещу бактерии (вкл. Tbc), гъби (C. Albicans), вируси: HBV/HCV/HIV, Rota, Noro, Adeno, Vaccinia, BVDV.  

АДВ:

   Етанол (86%), Витамин Е, Глицерин, Пантенол.  

Област на приложение:  

   Skinman Soft Protect  е предназначен за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце във всички области на медицинската практика, частни лекарски кабинети, старчески и детски домове, спасителни служби и др.

Начин на употреба: 

   Разтворът е готов за употреба, не се разрежда. Нанася се върху сухи ръце. Препоръчително е използването на дозатори, които се манипулират с лакът или друга част на тялото, но не и с ръце. Преди провеждането на дезинфекцията, се свалят всички бижута, часовници и пр. 

   Хигиенна дезинфекция със Skinman Soft Protect: ръцете се омокрят до нивото на китката.    Дезинфекция се провежда съгласно “Методика за извършване на хигиенна дезинфекция на ръце: CEN/EN 1500”. За цялото време на експозицията, ръцете трябва да са добре навлажнени с разтвора. След края на дезинфекцията, ръцете не се изплакват. 

   Хирургична дезинфекция със Скинман Софт Протект: Ръцете се измиват с щадящ за кожата течен сапун (ев. се използва мека четка), след което се подсушават грижливо с кърпа за еднократна употреба. Дезинфекционният разтвор се втрива във вече подсушените ръце до нивото на лактите. Особено внимание се обръща на кожата под ноктите, на ложето на ноктите, между пръстите и на сгъвките на дланта. След края на дезинфекцията, ръцете не се изплакват.  

 

Разрешение за пускане на пазара на биоциден препарат от МЗ  №1472-2/09.07.2013г.

ИЛБ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Скинман Софт Протект - препарат за дезинфекция на ръце

  • Производител: ECOLAB - Europe
  • Модел: Дезинфекция на ръце 500мл. 30-43
  • Наличност: В наличност
  • 13.80лв


Този продукт има минимално количество на поръчка 24

Етикети: ръце, еколаб, ecolab, дезинфекция на ръце, дезинфектант за ръце, професионален дезинфектант, хирургична дезинфекция