• Санифорт таблети за дезинфекция на повърхности и вода в басейни САНИФОРТ таблети

 за дезинфекция на вода и водоустойчиви повърхности

Забележка! Уважаеми клиенти, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Може да се комбинират различни продукти или да се поръчат няколко броя от един и същи продукт.

 

  Широкоспектърен високоефективен концентриран препарат на базата на натриев дихлоризоцианурат дихидрат във формата на гранули и таблети. Намира широко приложение за дезинфекция на повърхности, устойчиви на вода, дезинфекционни бариери и вода в кладенци /не за питейни нужди/ и басейни. Представлява изключително ефективен при много ниски концентрации препарат с бактерицидно, микобактерицидно (вкл. туберкулоцидно), вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие.

За начина на приложение и дозировка виж  листовката.


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Активни вещества:
Натриев дихлоризоцианурат (дихидрат):

- Ефервесцентни таблети от 3.3g: 2.5g/таблета, (активен хлор 1.3g)

   Препаратът притежава широк спектър на действие. Използва се при много ниски концентрации, което води до значително ниска цена на литър работен разтвор - ниско-бюджетен препарат. Съдържащият се в него натриев дихлоризоцианурат притежава мощно гермицидно действие върху вегетативните форми на грам-положителните и грам-отрицателните бактерии, гъбички, протозоа, водорасли, вируси и спори. Използва се под формата на воден разтвор, в който лесно, бързо и напълно се разтваря. Нивото на свободен остатъчен хлор, необходимо за гермицидния ефект на препарата, се постига незабавно. 
Специфичната слаба миризма на хлор, която отделя, изчезва бързо и за разлика от другите хлорни препарати не оставя след употреба дълготраен непирятен мирис. Притежава слаб избелващ ефект. 


 ИЛБ
Инструкция за употреба

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Санифорт таблети за дезинфекция на повърхности и вода в басейни

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Дезинфектант за вода 40-16
  • Наличност: В наличност
  • 10.80лв


Опции


Етикети: питейна вода, вода в басейни, дезинфекция на вода, таблетки, повърхности, тъкани