• Хайдрекс Сърджикъл Скръб е предназначен за миене, и дезинфекция на ръце и кожа

   

Уважаеми клиенти, продуктите на ECOLAB се доставят в тридневен срок, след предварително заплащане с банков превод по проформа-фактура.


Hydrex Surgical Scrub - 12х500мл.

   Във всички области, където хигиената е особено важна, ръцете са най-значимият фактор за разпространението на инфекции. Hydrex Surgical Scrub съчетава в едно сигурното почистване и дезинфекциране на ръце и кожа.

Поръчай сега!  

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

 

Спектър на действие на Хайдрекс Сърджикъл Скръб:

   Бактерицидно, фунгицидно.

АДВ:

   Хлорхексидинглюконат (4 тегл.%), омекотители за кожа

Област на приложение:

   Hydrex Surgical Scrub е предназначен за миене, и дезинфекция на ръце и кожа във всички области на медицинската практика: болници, частни лекарски и стоматологични кабинети, старчески и детски домове, кухни, перални, предприятия от хранително-вкусовата промишленост и др. Особено подходящ за къпане (вкл. измиване на коса) на пациенти и болничен персонал.

Начин на употреба на Хайдрекс Сърджикъл Скръб :

   Разтворът е готов за употреба, не се разрежда. Препоръчително е използването на дозатори, които се манипулират с лакът или друга част на тялото, но не и с ръце. Преди провеждането на дезинфекцията, се свалят всички бижута, часовници и пр. От хигиенни съображения, за подсушаването на ръцете, да се използват кърпи или салфетки за еднократна употреба.

   Хигиенна дезинфекция с Hydrex Surgical Scrub: Ръцете се третират до нивото на китката. Разтворът се втрива в предварително намокрени ръце, мият се и след изтичане на съответното експозиционно време, се изплакват обилно с вода.

   Хирургична дезинфекция с Хайдрекс Сърджикъл Скръб: Ръцете се третират до нивото на лактите (ев. се използва мека четка), като особено внимание се обръща на кожата под ноктите, на ложето на ноктите, между пръстите и на сгъвките на дланта. Разтворът се втрива в предварително намокрени ръце, мият се и след изтичане на съответното експозиционно време, се изплакват обилно с вода.

   Процедурата се повтаря.

   Къпане: Не се различава от приложението на обикновен шампоан.

   При предоперативно къпане на пациенти, да се спазва експозиционното време преди изплакването на продукта от кожата. Обикновено се провежда двукратно: в деня преди и в деня на операцията.

Приложение, количество и време на въздействие:

Хигиенна дезинфекция на ръце 5 мл. 60 секунди

Хирургична дезинфекция на ръце обилно през цялото време 1+2 минути.

   Разрешение за пускане на пазара на биоциден препарат от МЗ №0062-1/01.03.2006 г.

ИЛБ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Хайдрекс Сърджикъл Скръб е предназначен за миене, и дезинфекция на ръце и кожа

  • Производител: ECOLAB - Europe
  • Модел: Дезинфекция на ръце и кожа 500мл. 3044
  • Наличност: В наличност
  • 22.80лв


Този продукт има минимално количество на поръчка 12

Етикети: ръце, кожа, коса, къпане, хлорхексидинглюконат