• ЖИВАХЕКС готов разтвор за бърза дезинфекция на повърхности


ЖИВАХЕКС - готов разтвор

   

Готов за употреба 1% разтвор на Живахекс 5% за бърза дезинфекция

Активно вещество – хлорхексидин диглюконат 0,05%


Изопропанол 0,04%


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25

Уважаеми клиенти, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Може да се комбинират различни продукти или да се поръчат няколко броя от един и същи продукт.

   Препаратът Живахекс готов за употреба разтвор за бърза дезинфекция, притежава широк спектър на бактерицидно, и фунгицидно действие, а също ограничено вирусоцидно действие и е предназначен за почистване и бърза дезинфекция на различни водоустойчиви повърхности – подове и стени в помещенията, апаратура, оборудване, мебели и други в зони с нисък риск. Живахекс готов за употреба разтвор е подходящ за използване в следните обекти:

 - обекти за търговия с храни

 - солариуми, сауни, парни бани

 - масажни маси

 - фитнес обоудване

 - фризьорски, козметични, тату салони и други

Начин на приложение

   Аерозолната форма на дезинфектанта позволява третирането на труднодостъпни повърхности, като оставя след себе си приятен аромат.

 Напръскайте от разстояние около 50 сантиметра повърхността, която искате да дезинфекцирате, до пълното и омокряне. Оставете разтвора да действа 15 минути и забършете с чиста кърпа или салфетка. Повтаряйте процедурата по дезинфекция след всяко ползване на повърхноста /след всеки клиент/. 

  Живахекс готов разтвор е одобрен за използване от МЗ и отговаря на изискванията на РЗИ. Той е особено подходящ за използване в солариуми, сауни,  парни бани, масажни студия, фитнес зали, басейни и други подобни обекти, като това изрично е упоменато на етикета на продукта.

За дезинфекция в тези обекти можете спокойно да ползвате и останалите дезинфектанти, които предлагаме. Те дори имат по-силно дезинфекциращо действие и се използват за дезинфекция и във високорискови зони - всякакви здравни и лечебни заведения и др., но понякога проверяващите държат това изрично да е упоменато на етикета, което прави дезинфектанта Живахекс спрей идеален за ползване в подобни случаи и Ви спестява излишни главоболия.

ИЛБ

Инструкции за употреба


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

ЖИВАХЕКС готов разтвор за бърза дезинфекция на повърхности

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Дезинфектант за повърхности 10-22
  • Наличност: В наличност
  • 8.50лв


  • 12 или повече 7.20лв

Етикети: бърза дезинфекция, повърхности, дезинфектант