Уважаеми клиенти, АЛДЕСЕПТ се спира от производство . Като негов заместител с близък състав и действие и на същата цена можете да ползвате  ГЛУТАРКВАТ 

 Алдесепт (Aldesept) за дезинфекция на повърхности

 

Алдесепт за дезинфекция на повърхности е един от основните препарати за дезинфекция, предлагани от фирма „ЖИВАС“. Отговаря на най-високите европейски стандарти, одобрен е от РЗИ и МЗ. Притежава всички необходими документи: сертификати и разрешителни, изисквани от тях.

Алдесепт за дезинфекция на повърхности съдържа не само мощни дезинфекциращи съставки, но и ПАВ(повърхностно активни вещества), благодарение на които има и силно почистващо действие. Това прави този дезинфектант незаменим помощник при почистването и дезинфекцията, както в здравни заведения, обекти с обществено предназначение и предприятия, така и във всяко домакинство.

Освен за почистване и дезинфекция на санитарни възли и водоустойчиви повърхности, Алдесепт може да се използва и за обработка на лабораторна стъклария, предмети изработени от керамика и синтетични материали (гума, различни пластмаси – пилиетилен, полипропилен, поливинилхлорид, латекс, силикон и др.). Добавените към този дезинфектант инхибитори на корозия още повече разширяват възможностите за приложение на препарата Алдесепт и позволяват да бъде използван за почистване и дезинфекция на различни метални изделия произведени от алуминий, неръждаема стомана, анодиран алуминий, месинг и мед.

Препаратът Aldesept за дезинфекция на повърхности има нисък алергичен потенциал и всичките му съставки са биоразградими. Подходящ е за обработка на термоустойчиви и на термолабилни материали. Дезинфектантът не се инактивира от органични замърсявания. Алдесепт има изключително висока ефективност при малки концентрации на работния разтвор. Препаратът е с приятен аромат. Приготвеният работен разтвор за почистване и дезинфекция  на повърхности може да се използва до 14 дни. Не съдържа формалдехид.

Това е един от малкото дезинфектанти на пазара, който може да се използва и за дезинфекция на текстил и болнично бельо, при това не само бяло, но и цветно.

Препаратът за дезинфекция Aldesept представлява безцветна до бледо жълта течност и има pH от 4.5 до 5.5.

Работните разтвори се приготвят с обикновена вода от водопровода (независимо от твърдотта и). Необхадимата доза от концентрата се отмерва с приложената мерителна чашка. В повечето случаи работните разтвори на Алдесепт са с концентрация от 0.25% до 1.5% и време за експозиция от 30 до 60 минути. С точните данни можете да се запознаете от листовката на продукта.

Активни вещества в дезинфектант  Aldesept:

- 20 грама/килограм Бензалкониев хлорид

- 75 грама/килограм Глутаров алдехид

- 150 грама/килограм Етилен диокси диметанол

Спомагателни добавки:

- Пропан-2-ол

- Инхибитори на корозия

- Нейоногенни ПАВ

- Хелатообразуващ агент

- Парфюмна композиция

ИЛБ

Листовка


Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Алдесепт препарат за дезинфекция и почистване на повърхности и текстил

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Алдесепт - за дезинфекция на повърхности 10-12
  • Наличност: In Stock
  • 16.92лв


Опции


Подобни продукти

Алдекват +  -  дезинфекция на повърхности и текстил

Алдекват + - дезинфекция на повърхности и текстил

АЛДЕКВАТ + е течен концентрат за почистване и дезинфекция на повърхности и текстил на базата н..

16.92лв

Етикети: дезинфекция на повърхности, дезинфекция на текстил