Информация за доставка

Условия за доставка на поръчаните стоки

Минималната стойност на всяка поръчка е 15лева. Можете да поръчате няколко различни продукта или няколко бройки от един и същ продукт, но общата им стойност трябва да е минимум 15 лева.

Доставка

    Доставката на поръчаните продукти се извършва с куриерска фирма Еконт на посочения от клиента адрес до  всички населени места в България, включително и София.

    Доставката се заплаща от клиента.

    Стоката може да се вземе директно от офиса на фирмата, но само след като клиентът е направил предварително поръчка на тел. 0898 79 59 87 или 0898 78 74 25 и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаването и. 

      Ако желаете експресна доставка, отбележете това в поръчката или го заявете изрично на посочените телефони.

      Доставка с фиксиран час (+/- 30 мин.). Ако желаете точен час за получаването на стоката, е необходимо да го съобщите на нашите сътрудници по телефона. Услугата фиксиран час в деня на доставката се заплаща допълнително.

Срокове за доставка

      Срокът на доставката зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на спедитора. Средният срок за доставка  е 2 работни дни след датата на поръчката.

      Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът може да бъде по-дълъг.

      В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.

      При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката с повече от 5 работни дни, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон за контакти.

     Не се извършват доставки в събота, неделя и по време на  официалните празници.

      Поръчките, направени след 12.00 ч. се обработват на следващия работен ден.

Заплащане на поръчката

     При доставка с ЕКОНТ на поръчки до 100лв. заплащането се извършва  с наложен платеж при получаване.

     При поръчки над 100лв. заплащането се извършва авансово по банков път или в  офисите на Еконт с ППП /пощенски паричен превод/, въз основа на издадена проформа-фактура.

Забележки

      Района на гр.София се счита само до Околовръстен път.

      Всички цени са в лева и са  с включен ДДС.