СЕПТИЧНИ ЯМИ

В тази категория сме поставили само специализираните бактериални препарати за септични ями и домашни пречистванелни станции. 

Бактериалните препарати са разработени специално за септични ями. Те съдържат огромни количества специфични бактерии, способстващи за бързото разграждане и втечняване на твърдите отпадъци. По този начин те премахват неприятната миризма, намаляват обема на отпадъците с около 1/3 и спомагат за много по-бързото им просмукване. Тези препарати трябва да се използват редовно, за да се поддържа необходимото количество от полезните бактерии в септичната яма или пречиствателна станция, част от които ежедневно се унищожат в следствие използването на различни препарати в домакинството – антибактериални сапуни, шампоани, препарати за миене, пране и други. Ние предлагаме препаратите MICROBEC на един от водещите производители в Европа - BROS – Полша.

Друг подход за третиране на отпадни води в септични ями са препаратите за дезинфекция. Подходящи за целта са Санифорт гранули и Санифорт таблетки. С тяхна помощ обаче, можете само да обеззаразите септичната яма и да премахнете лошата миризма, но не и да намалите обема или да разградите твърдите отпадъци. Това ги прави подходящи за използване само когато отпадните води се изпомпват редовно от септичната яма. Тези препарати не могат да се използват в пречиствателни станции. Имайте предвид и това, че те унищожават полезните бактерии. Това прави недопустимо едновременното използване на двата вида препарати за септични ями. Бактериални препарати можете да поставите най-малко 7-8 дена след преустановяване на третирането със Санифорт /ако сте ползвали такъв/.


Microbec сашета за септични ями – 18 броя/дози/

Microbec сашета за септични ями – 18 броя/дози/

Microbec сашета – 18 броя/дози/   Предназначение:   Микробиологичен препа..

25.80лв 27.00лв

Микробец -  гранулран препарат за септични ями с бактерии и ензими.

Микробец - гранулран препарат за септични ями с бактерии и ензими.

Микробец гранулиран препарат за септични ями с бактерии и ензими BS-232Предназначение: ..

32.55лв

Микробец био гел за санитарни възли.

Микробец био гел за санитарни възли.

Гел Микробец за санитарни възли BS 359 Микробец гел е предназначен за почистване на тоалетни чи..

8.52лв

Микробец Ултра Табc е биологичен препарат за септични ями

Микробец Ултра Табc е биологичен препарат за септични ями

Микробец Ултра Табc е биологичен препарат за септични ями BS 391Предназначение и предимства на про..

24.55лв

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)