• Санифорт таблети за дезинфекция на водаСАНИФОРТ таблети

Забележка! Уважаеми клиенти, минималната стойност за поръчка е 15 лв. Може да се комбинират различни продукти или да се поръчат няколко броя от един и същи продукт.


 Ефервесцентни таблети на хлорна основа за дезинфекция на вода в плувни басейни - шоково хлориране (хиперхлориране) и поддържаща дезинфекция. Ефектът му се дължи на освобождаването на активен хлор, което предизвиква необратими увреждания и унищожаване на микроорганизмите. Притежава бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие.

 

Поръчай сега! 

0898 79 59 87 или 0898 78 74 25


Активно вещество:

Натриев дихлоризоцианурат дихидрат 2.5g /таблета (активен хлор >1.3g)

 

   Санифорт (Ефервесцентни таблети) представлява изключително ефективен при много ниски концентрации препарат. Съдържащият се в него натриев дихлоризоцианурат притежава мощно гермицидно действие върху вегетативните форми на грам-положителните и грам-отрицателните бактерии, гъбички, протоаза, водорасли вируси и спори.

   Санифорт (Ефервесцентни таблети) бързо и напълно се разтварят във водата на басейна. Нивото на свободен хлор, необходимо за дезинфекционния ефект на препарата, се постига за много крато време.


zhivas ИЛБ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Санифорт таблети за дезинфекция на вода

  • Производител: Живас - България
  • Модел: Таблети за дезинфекция 40-12
  • Наличност: В наличност
  • 11.80лв


Етикети: вода, хлориране, дезинфекция, поддържаща дезинфекция, таблетки