За нас

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА РАЗУМНА ЦЕНА

 

   Фирма "ДДД 007" ЕООД е създадена, за да защитава Вас, Вашия дом и Вашия бизнес от вредители. Ние извършваме всякакви услуги по Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация, а също така, чрез своите магазини за електронна търговия ddd007.org; ddd007.eu и dezinfekcia.eu предлагаме разнообразни ДДД продукти с доказано качество от реномирани производители.

   Сайтът dezinfekcia.eu е ориентиран основно към продажбата на продукти за дезинфекция – препарати, дозатори, вани за дезинфекция и др. Предлаганите от нас дезинфектанти и други продукти са с доказано качество и разполагат с всички изисквани от закона разрешителни и сертификати. Стремим се да предлагаме всички продукти на възможно най-ниски цени, разчитайки на доволните ни клиенти и по-големия оборот.

 

   "ДДД 007" ЕООД предлага на своите клиенти професионализъм на разумна цена, без да прави компромис с качеството на предлаганите продукти и услуги. Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването под № 60-00-20 и работи под контрола на РЗИ(ХЕИ).

   Предлагаме и използваме само препарати от водещите световни производители, одобрени от Министерство на здравеопазването.